Najveća konferencija o budućnost turizma: strategija razvoja i potencijali

 

Kompanija Adria Media Group u ponedeljak, 14. oktobra 2019. godine, organizuje konferenciju pod nazivom “Turizam Srbije – Partnerstva za budućnost“ pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Cilj konferencije je da se otvorenom diskusijom u dva panela predstave strategija razvoja i potencijali, razmene iskustva I znanja I unapredi dijalog izmedju ključnih stejkholdera u ovom sektoru.
Ovo je druga konferencija koja daje odgovore na najvažnija pitanja, povezuje turističke radnike, ali i sve zainteresovane strane počevši od domaćih i stranih poslovnih udruženja, preko stručnjaka iz oblasti obrazovanja, marketinga, pa sve do javnosti zainteresovane za uvođenje inovacionih promena i sklapanje partnerstava. Ova konferencija predstavlja najkompletniju platformu za  umrežavanje jer je to siguran put ka uspehu.

Najveći biznis događaj na temu turizma koncipiran je tako da učesnici iz prve ruke dobiju informacije o trendovima i mogućnostima razvoja koja iz godine u godinu beleži značajan rast, zbog čega je strateški važna za razvoj zemlje. Mesto za inovatore, preduzetnike, eksperte, sve one koji zajedno kreiraju budućnost turizma.
Predviđeno je učešće najviših državnih zvaničnika, eksperata, predstavnika institucija, organizacija, kompanija i medija.